Anotace: ...
Tak tady je pravda, ke které se hlásím
nechť volnost ducha vší lid tu spasí...
18.11.2010 19:44:00 | šuměnka
Jako bys mně z duše mluvila...
Říkal jsem si, proč nepíšeš více ve vázaném verši, Tvým krásným a smysluplným řádkům by rýmy moc slušely. Ale zde vidím, že tady máš rýmy nějak moc násilně našroubované, chybí jim lehkost,... tak se k nim nenuť a piš klidně dál převážně veršem volným, i tak se Tvé řádky moc příjemně čtou.
18.11.2010 18:52:00 | Špáďa
Acho ano, žijeme jenom jedenkrát a proto, život se nemá přežívat, ani prožívat... život se má žít naplno!!! Vždyť jsme to jen a jen my sami, co své bytí utváříme k obrazu svému. Buď jsme šťastní a veselí, bo smutní, mrzutí.
17.11.2010 20:05:00 | NikitaNikaT.