duchovní...
bylo mi nějak divně
myšlenky se přesýpaly
v hlavě
jako písek
uvnitř skleněné krychle
cítil jsem se nestabilní
nakloněný
i trochu provinile…
kde najít spásu?
a tak
vzal jsem si po ránu
poučení z koránu
a vlastně i bible...
teď je mi skvěle
už se mi neviklá židle…
Přečteno 304x
Tipy 36
Poslední tipující: střelkyně1, Bíša, Actafool, zvířenka, Psavec, Jana M., isisleo, hašlerka, Holis, zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)