PROČ TYHLE FREGVENCE
Rituální kanibalismus,
doby bronzové.
Dnešní sadomasochizmus,
bizardní tvorové.
Zločin spojený,
s duševní patologií.
Hannibal Lecter….spokojený,
v nekonečné agonii.
Masový vrah,
na vraždící masové vlně.
K obětem má fiktivní vztah,
výběr s přesnosti….úmyslně.
Vraždící monstrum,
porucha sexuální preference.
Nedává to smysl,postrádá to rozum,
proč bůh nechal….naladěny tyhle frekvence
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: Mario de Janiero, Romana Šamanka Ladyloba, la loba, Květka Š., malá slečna
Komentáře (1)
Komentujících (1)