Diskuse
Anotace: ...Madam, Váš názor, to je vařečková fylozofie...!
Madam, Váš názor, to je vařečková fylozofie...!
Ano, pane...avšak odpovězte: „Jíte rád ?“
Pokud ano, sporák světem hýbe,
tudíž ženský rozum ...žije !
Demagogie, demagogie...!
Neřekla bych, pane !
Muži válčí, hádají se, boří.
Ženy rodí, hladí vás a vaří.
Čí rozumu svár ukončit se zdaří ?
Co takhle táhnout za provaz stejný !
Ženy citem zklidní vášně,
mužný princip stvoří řád.
Duel vládnout bude ladně,
každý roli svou v něm bude hrát...
Ruku na to, tak to bude !
Nový věk již nastupuje !
Tak Nostradámův zřel zrak dějný
zvrat budoucna neochvějný...
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: vodnař, Jeněcovevzduchukrásného, hašlerka, Psavec, Zasr. romantik, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)