Zatracení
Anotace: ne, že by to jindy mělo být jiné
Zatracení
Neříkej nic
Netřeba slov
Vzduch uniká z plic
Krev chutná jak kov
Smrt dělí nás
Do noci a dne
Kde není krás
A bolest žhne
Vzhlížím k mrakům
Když peklo mě vítá
Kladu otázku ptákům
Zda-li nesvítá
Naděje zmírá
Spása se vzdaluje
Strach srdce svírá
Ďábel se raduje
Tisíc nocí a dnů
Na hranici vykoupení
Zbaven veškerých snů
Ve věčném zatracení
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Lea*, strašidýlko-střapatý, rezina
Komentáře (0)