Anotace: ...nebýt jistého debila...inspirace by nebyla...
sněhová vločko kam ses poděla?
že by jsi nový kabát oděla?
nejspíš teď budeš za kousek saze?
alespoň lépe..hodíš se k obrázku
té naší praze...
17.11.2010 07:54:00 | Bean
Orální Tvé s vločkou hrátky
na ty já jsem tuze krátký:
U mě taje ve dlani
globálně mě svedla, ni
moje taje ve dlani
nepoznala.
Měla to být jehla, nit...
17.11.2010 03:56:00 | Špáďa
Tak mne napadlo, zda to není příspěvek pro Corsica, ale ten bude pod tvou rozlišovací schopností.
Opravdu, ale opravdu to tak není, to jen počasí se neohlíží na přání politiků.
Ale pěkný ST!
16.11.2010 19:43:00 | Zasr. romantik