Znám Tvůj hlas
slýchávám ho denně
ze sluchátka
a i ta chvíle krátká
stačila k mému poblouznění
a přiměla člověka beze snů
k nechtěnému snění
po dlouhé době
když se blíží rozednění
vstávám mnohem dřív
s úsměvem na tváři
a pokouším se
prozářit
Tvůj černošedý den
...