Celý život je plný otázek...Kdo jsem?Kam jdu?Proč?Mám osud předem daný,nebo ho mohu změnit?Atd.Dlouho jsem se ptala Proč zrovna já?Ale na to prostě není odpověď.Zítřek neexistuje je jen teď a je dobré z teď vytěžit maximum a nebo jinak-máš na výběr buď plakat nebo se smát a lepší je se smát...Drž se!Všichni bojujeme sami ze sebou...
19.11.2010 14:21:00 | la loba