Pobožná samička měsíční
Anotace: asociace, pěkná věc s divným výsledkem.
Sbírka:
Do šuplíku
Zelený měsíc v krabičce od léků
měsíční samičku spatřiv
v odrazu zrcadla,
strachu pln vplul do úleku.
A pak si řekl, že to asi není možné,
nechal se rozpustit
ve štrůdlu s jablky,
zhynul a utekl samičce pobožné.
Byl to ateista :)
Komentáře (0)