Promile
Strážníci dostihli starostu,
kterého dvě noci honili,
s kufříkem v trnitém porostu,
byl lapen se čtyřmi promili.
Dvanáct let v lochu je nemilé,
chtěl jenom pár drobných pro lásky,
již nikdy nevezme promile,
ze žádné veřejné zakázky.
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Špáďa, divoska_jaja, Elisha
Komentáře (0)