Lalala
Víčka z olova keřů,
pod kobercem hladina,
pod hladinou dno.
Na dno trubka z dřezů.
Pod myšlenkou Měsíc,
pod měsícem tma,
odlesk z křídel pijanů,
jejich zhoubná dna.
Nad pastýřem slunce,
pod paprskem svět,
velké liščí doupě,
loupáky a změť.
Pod slibem věta,
větou se načalo,
obří kráter v zemi,
takhle to začalo...
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Denael, Dona Quixote, strašidýlko-střapatý
Komentáře (0)