Anotace: POZOR! Obsahuje neslušné výrazy.
Děti jsou takové, což je zcela jisté, jak jsme si je vychovali! Zrodí se čisté Život na ně kálí ... Ani my nejsme bohové!
17.11.2010 05:21:00 | rezina
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?