O dnešních chlapcích
Anotace: POZOR! Obsahuje neslušné výrazy.
Půlka blbosti a půlka chtíče,
dnešní chlapci, dovolím si říci,
jsou značně v píče.
Pro život nepraktičtí
a úplně na nic,
hlavně že v 15 už nejsi panic.
Verbeš a cházka
hospoda, bordel,
bůh brzy nad vámi,
vyřkne krutý ortel.
Děvkaři pitomí,
hlavně že o redtube mají vědomí.
Do hajzlu s váma
já fakt vás nechci mezi náma.
Komentáře (0)