MODROŠEDÍ
Krajinná sféra přirozeného prostředí,
v systému lidské společnosti.
Dynamický náhled, jsou modrošedí,
málo spaví do sytosti.
Ovlivňují reprodukci populace,
potratovost, sňatečnost a rozvodovost.
Narození z modré krve evoluce,
znají jen účelovost a zásadovost.
Necitelní a nemilosrdní,
sčítající svůj lid.
Veřejný klíč nenakrmí,
nechají nás mlčet, nenechají nás snít.
Síť důvěry,
ovlivňující, potlačující charaktery.
V modulu infrastruktury,
ovládací a regulační prvky,kamery.
Tisíce zbytečných lejster,
na vytvoření chaosu a paniky.
tolik zákonů ale vy zodpovědní nejste,
imunita!!!...............nechutné praktiky.
Tak svatí,
kabátníci a křeselníci.
„Tak zlatí“
a co mi…….obyčejní smrtelníci???
Přečteno 273x
Tipy 26
Poslední tipující: Helena Lovecká, Mario de Janiero, Psavec, zenge, Gabrielle, NikitaNikaT., hašlerka, Mbonita, CULIKATÁ, la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)