Ježíšek
Když v prosinci začne sněžit,
Blíží se k nám Vánoce,
Paní zima začne měřit,
namrznutí dálnice.
Na štědrý den
zdobí stromek
Paní zimě se to líbí
A půjčí si zvonek.
Cinkání slyší jen děti,
co věří
že Ježíšek neletí na peruti.
Ježíšek chystá si dárečky
Lidé zapalují adventní věnečky.
Věnečky dlouho hoří,
Ježíšek se s balením dárku moří.
Ježíšku dárečky zabalit nejdou
Ale pak se mu tam přece jen vejdou.
Dětičky teší se na večer
Aby Ježíšek k nim přišel.
Dárečky jim nadělil.
Každý se nad dárky podivil.
Děti byli moc rády,
I koledy si zazpívaly.
Tak to je konec mého vyprávění
Přečteno 704x
Tipy 9
Poslední tipující: BARBYE, jedam, jita.1965, Snící čarodějka, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (5)
Komentujících (5)