LÁZEŇSKÁ III
***
Tři krople polské krve z tebe udělaly ženu
...................................ženu se "domů"
v hlavě noc
...................přišla po dni
......................................nezapomenu
rozuměl jsem každé slovo...........vyřčené
i to
které zůstalo v úsměvu
...........................a dotecích tvých rtů
jen příjmení..........................Kaczmarek
znělo trochu chlapsky
Malgorzata lámalo jazyk...............stejně
.............................říkal jsem ti Terinko
Terko......................................miláčku
slova slova slova
vůně se rozplynula sprchou
a spánek dokonal v uhličité lázni
snad nezapomnělas.........pension Tereza
..........................ještě jsem ubytovaný
***
Přečteno 295x
Tipy 36
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, Bíša, carodejka, PIPSQUEAK, šuměnka, isisleo, Jarka, Mbonita, CULIKATÁ, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)