Zběsilost
Zběsilost tryská ze srdce,
Temný cit, co otvírá břitvu.
Sem tam se postaví na odiv světu,
Jak ptáky v letu, ji svoboda
Zabije.
A ty...
Neptáš se jak mi je a přitom
Tolik bych toho, tolik dokázal říct..
Mládí je pryč
A starý lásky nechtějí zrezivět.
Zběsilost strhává,
V hubě hořkne chuť a...
...někdy je vážně lepší se nevidět.
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Nick Name, ZILA78, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)