VYKŘIČNÍK!
Vzdech co vkrádá
čteš si potají
sny...
sny roztají
jen ticho,
ticho naleznou
z ozvěnou
kdo křídla láme
jen se klame
jen se zeptá?
kapky vzpomínek
jak nový pramínek
naděje příštích světu
tu hloupou větu
překřičí jen...
do stěn
VYKŘIČNÍK......
Přečteno 291x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Veselý Drak, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Javavia, zenge, Jiná, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)