Hodně mrtví lidi
Anotace: text k písničce Hodně mrtví lidi od kapely Acid ve které zpívám :)
Tak zavři oči!
A nech si zdát,
že tuhle noc celou
můžeš spát!
Slyším Tvůj pláč!
Křičíš,
máš zjizvenou tvář
Nikdy neskončí sen, nikdy nepřijde den
- umíráš!
Přijdou hodně mrtví lidi,
kteří do mozku ti vidí!
Pak dodýcháš, proto umíráš!
-,,Ještě jednou zhluboka prosím!"
Vidím Tvou tvář!
Chladnou ocelovou zář.
Dobrejch tisíc století
na zdrogovaným zvířeti
Letí v nás
Váš Satan Claus!
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: DIDADA, la loba, CULIKATÁ, Désolé, Manstein
Komentáře (2)
Komentujících (2)