...zasadila růži u třetí brány
utrhl ji třetí princ
pak
dostal tři hádanky
:::
žádnou neuhodl... :-(
***
Jiří senior
30.11.2010 15:37:00 | j.c.
Půjdeš cestou levou, nebo pravou ?
Ne já půjdu zlatou střední,
já jsem já, netřeba mi vedení...
Rozhodnutí je na mě,
v tu střední vejdu ladně...
ST
17.11.2010 23:12:00 | Sladkalu
Klasická volba: A nebo B?
Zvolíš C.
Stále se opakující chyba v celé historii lidstva.
C má totiž zase dvě varianty (minimálně).
17.11.2010 21:32:00 | Zasr. romantik