Závislí jste vy
Anotace: pořád kážete že sem závislý když víčka mám povislý přej že sem pořáda zhulenej ale sem z toho veselej ale dokážu bez toho žít a dobře se stejně mít ne jako vy lidé závislý to mi nejde do mysly
sem jeden z malá co tu drogu neužívá
co jen takhle nepřežívá
závislost na streotyp ve vašé hlavě
to já zvládám hravě
moc často nezažívám věci stejné
do všeho jdu po hlavě
pak nastávaj chvíle fajné
ve všem lítat bezhlavě
ale nechci být polapenem tou závislostí
co všude kolem sebe mám
pak bych byl polapen marnotratností
a měl zavřenej chrám
Přečteno 320x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, DNA, Iv, Do Ga, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)