Naivita básníkova
Anotace: Pojďme napsat pár básní a změníme svět... (/sarkasmus)
Jak silná jsou slova?
Jaká je jejich moc?
Pojďme bojovat verši
proti atomovým hřibům.
Jak silný je básník?
Kolik příkoří snese?
Přesto zůstává
věrný svým slibům.
A na oprátku nese
hrdě svůj krk.
Na naivitě a bláhovosti
smlsne si vlk.
Komu stačí ke štěstí víra?
A všechna ta moudra
promění se jen v kosti.
Volné verše nebo svázané...
Polibte mi prdel,
já nemám čas na blbosti!
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: ni.va, Radek.oslov.Šafárik, Baja77, Lexisa
Komentáře (1)
Komentujících (1)