REZAVÁ DEMOKRACIE
Demokracie vláda lidu,
v čele s vůlí a přímou mocí.
To slibovali, život v klidu,
tak proč se bojíme, vycházet za noci.
Zdrojem politické moci,prý je lid,
tak na co parlament? Na co senát?
kašlou na nás, z toho chce se mi blít,
do obrovských dluhů, nás chtějí vehnat.
To pak my, utáhneme si opasky.
a po nich zbudou, jen nenakrmená stáda lží,
To pak mi, chudí jako srdce bez lásky.
oni vždycky zůstanou, jim dobře se spí
Rovnost šancí pro každého,
řečičky a kecy.
Chtěli jsme nový svět a teď máme ho,
demokracii v rezavé kleci.
Přečteno 261x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, Giginka, Mario de Janiero, Květka Š., la loba, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)