Hezké neskutečno na 42 způsobů.
A pro mě i zajímavý výlet nazpět časem, do doby, kdy jsem liter-prostorem neproplouvala. :-))
Dík za ten link.
14.04.2015 13:28:12 | A42
couvám jak v tangu milonga
na ulicích Buenos Aires
vím jsem jen stín v zástupu
čarodějek všech barev
obrázkových knih
ticho v hoře smíchu
podpatek jehlový
co rád si maluje
prázdná etuje
ale...voním vším žitím..
tys Amadeus
já průměrnost...jak pravil bůh
ústy poezie hudby..
mám jen límec z tužby
psát..
psát
a trochu psát..a děkovat za to..že smím.
ST
19.11.2010 10:12:00 | Mbonita
Gratinuji! Pod TAKOVÝMHLE uhlem s (ku)ráží 42neměřitelných jednotek se odvažovat do pouště!
Jsi prostě mlynář-hrdina..jo a taky už konečně můžeš odPOUŠTet...tyjo! :-)
18.11.2010 11:50:00 | zvířenka
K Tvým dnešním narozeninám Ti přeji...ať tě Můza neopouští...
píšeš krásně...k zastavení,k zamyšlení...
18.11.2010 10:58:00 | pejrak
Jsem delfín růžový / ze skla a něhy /
vítám Tě ve vodě, ty který táhneš suchozemské břehy
bys zavlažil mou kůži / nejen / řekla bych
Však asi neřeknu, jen ploutví máchnu, aby vítr ztich´
Obhlídnu úhel dvaačtyřicet a slunci signál zapískám
Jsem delfín růžový / tak pohlaď mě / než zbude ze mě klam…
p.s. ty puntíky si uschovám!
18.11.2010 10:15:00 | šuměnka