Tvé verše mají duši
pro ty, co mají oči,
a hlava se jim motá
když srdce zaklokotá.
23.11.2010 08:02:00 | Špáďa
Velmi dobře znám tu změnu kresby... z ornamentů na jizvy... když se nečekaně zavřou něčí dveře... Myslím si však, že lidské srdce je právě pro svou bezpodmínečnou lásku a schopnost odpouštět, tím největším darem na této planetě...
18.11.2010 13:13:00 | Levandule
Mohou se na srdci dělat vrásky!
..a možná, že se změní v perokresbu křídlení
a možná taky, že se jim vážně říká zjizvení
však na srdci se mohou tvořit ornamenty také
které jsou zpovědí, i knihou knih, i zrakem
toho, že zevnitř ven se dere láska citukrásky...
miluji Tě!
18.11.2010 07:55:00 | šuměnka