hodně povedený:o)moje myšlenky už taky chodily kolem takového tématu, ale tys to popsal výborně - už nemusí:o)
19.01.2006 10:55:00 | Markét
...jako ten strom, co k sobě život z listů bere
a prázdné schránky nechá rozpadnout na prach...
...pak s jarem žití do nové "hmoty" vleje,
ví, co je nekonečno...a vůbec nezná strach... :o)))
Tleskám!!!
17.01.2006 14:23:00 | Cecilka
Čtu to znova... subjektivně mi tam přebývá to poslední slovo, je zbytečně vysvětlující, ale nevadí...
16.01.2006 08:26:00 | Bajaja