Anotace: o poezii
Váš styl psaní je ryze pravdivý a zároveň i svým způsobem lyrický.
Líbí se mi.
19.11.2010 14:27:00 | mademoiselle secret
jo, dobrý... to s tou hranicí fantazie
a nebo takto:
"a jak tak stoupá na křídlech k nebi vzhůru
mění se z motýla na těžkou noční můru"
(to ale není rada, že by to bylo lepší, to je jen jinej zvěřinec)
18.11.2010 12:01:00 | JA.RO.