Anotace: .. jak málo stačí!
A nejlepší je být sám vlastníkem takového páru očí. To pak vidíš sama sebe v docela jiném světle, a co kdo říká je ti volný... (teda, není to můj případ, ale jednou se k tomu dokopu)
16.01.2006 08:39:00 | Bajaja
Takki moc pěkný. Přeji, aby jsi se každý den cítila jako královna světa :-)
15.01.2006 17:20:00 | Savio