Mno - jednou jsi mi napsal, že to nemám dělat. Ze co blbnu.. Když ty, tak i já. A u mě to taky tak platí. Tak nebuď sobecký, mám tě ráda.
15.01.2006 19:45:00 | Nausika
Ano, chtěl. Hlavně když je člověk v podstatě mrtvý, ale nemůže odejít. Anotace: No psát tam no comment mě už nebaví.
15.01.2006 19:00:00 | D.Angel