Nechci radit, ale zkrachovalce není dobré poslouchat. Skutečná láska nevlastní, takže kdyby ji opravdu miloval, nechal by ji jít a nechce-li člověk, pak nemusí se litovat... Báseň je to každopádně uhrančivá! :-)
29.09.2011 13:28:00 | Anita Buchtová
parádně ze života
28.12.2010 00:37:00 | Lilien
nejsu starej chlap, tož s obsahem moc nekoresponduju.. ale líbí se mi jak je to napsaný - pěkněj sešup :o)
18.11.2010 21:28:00 | hanele m.