Co víc?
Co říct?
Co cítíš, to nevidím,
co říkáváš, to nemusí bejt pravda...
A tak jsem umřel,
Ale přesto na mym hrobě,
Nevykvetla jediná květina.
A ty
Byla jsi skleněná
Bál jsem se za tebe
Z pod víka rakve,
Slyšel šumění větru,
Voda se slejvala do kalužinek,
Z dálky zaznívala kytara
- snad něco o lásce
A já byl mrtvej.
Smála ses tomu
Přišla a
Kopla mě do hlavy
Po kolikátý už
Zůstal jsem tam,
radši tam dole.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)