Pohádky a střepy
Zvonečky lžou broučkům na cestu,
Lucerničky svítí
A ošklivá beruška nabízí se.
Pohádky pro děti,
Tak pohádky pro děti,
Co na střepy rozbily se.
Děravý parník plnej utopenců
Brázdí břehy bažiny.
Opilej ryk všech oběšenců
Zaznívá sem matně.
A dva milenci leží v prachu
Dál vedou svoji válku proti strachu
Když vyhrát může jediný
A já sám jsem hrdým nositelem odznaku
"VŠECHNO ŠPATNĚ"
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Nick Name, WhiteSkull
Komentáře (0)