Anotace: inspirace jednou opravdu povedenou fotkou :-)
...od tebe mi to přijde docela laciné ...ale kdo ví, co by mě napadlo kdybych viděl ...
19.11.2010 08:24:00 | WhiteSkull
Černé a po smrti zavánějící dílko... aj já bych ten obraz chtěla vidět, neb si myslím, že jsi to jisto jistě velice dobře vystihl.
19.11.2010 07:09:00 | NikitaNikaT.