naproti Antarktidě...
byl jsem u holiče
na předměstí za městem
rozloučit se
s podzimem
a sotva jsem vyšel
ze dveří ven
tak mne nějak podvědomě
polechtalo
a ejhle
za rohem
na mě jukla holka
v jiskřivě bílém
a pohladila
za krkem…
no to je dost
ty jeden mouřeníne
málem jsem
s tím transparentem
vystála důlek
čím to je
že se všichni bojí
dálek?
já se zadíval vzhůru
a čtu
Pozor Akce!
porevoluční sleva
z původních pěti
na dva
severním expresem
pro holobrádky s ježkem
zcela zdarma
pouze dnes
zítra už tady nebudem…
usmál jsem se
to beru
vzal jsem ji za ruku
půjdem Inuitko?
mám chuť dotýkat se
čely k sobě
za polárním kruhem...
Přečteno 327x
Tipy 46
Poslední tipující: jedam, střelkyně1, Holis, zvířenka, Bíša, Jana M., Actafool, labuť, hašlerka, teď už nikdo, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)