nosím bylinky po kapsách
a nabízím
vím,že potřebným je třeba
sílu dát
nežádat oplátku za to
někdo chce zlato,posty
já ..jen úsměv od srdce..
ST
19.11.2010 10:34:00 | Mbonita
Ne, nikdo ho tam nečeká,
v těch místech lidé zcela vyčerpaní,
nevěří, že by ještě mohli potkat člověka,
a možná ani v pomoc nedoufají...
je přesně tam, kde má být... ;o)
19.11.2010 09:56:00 | Cecilka
Proč je starý apatykář tam, kde by ho nikdo nehledal?
/ to ptám se rovnou, to mi v hlavě vrtá /
vždyť pomoc jeho poslání a každému ji dal
tím sám svou vnitřní hodnotu do nebe tudíž črtá...
Proč je starý apatykář tam, kde poslední je z cest?
/ to ptám se nyní, abych jasno měla /
vždyť on je tím, kdo dokázal by moudře mnohé vést
vždyť on je ten, komu bych i já myslím trochu rozuměla!
p.ř.e.k.r.á.s.n.á!!
19.11.2010 08:59:00 | šuměnka