Hodně mi říká koňská hříva...
jako malá jsem vždycky hrozně ráda
u táty v kovárně u kovadliny stála...
nádherná básenka!!!
17.01.2006 14:19:00 | Cecilka
Jeee, ahojinky. jůůů, já nemám slov. Ten vítr, co tě má probodnout je úplně skvělý. Neuvěříš, ale včera jsem taky začala psát něco, v čem byly jabloně :), hezké kontrasty. Však nemusím vůbec psát, jak ráda čtu tvoje dílka... Mno, prostě jako by mi šly z duše... minimálně za 500 - i kdybych ti ty bodíky měla dávat tedka každý den, 5x za sebou :)
15.01.2006 19:41:00 | Nausika