V krčmě
Anotace: Miluji, historii od starých keltů až k 13. století. Sním a někdy mám pocit, že do téhle doby nepatřím. Kdyby jste někdo měl výstižnější nápad na název básně, prosím napište. Děkuji
Sbírka:
Snění ze vzdálených zemí
Svým hlasem vládnu
i strunami šesti
U stolu kmánů
já nabízím štěstí
Ario hrej!
A Ty šašku, zpívej!
Šenkýřko nalévej pití!
Opilý tuláku
v koutě nezívej!
Královna hraje
tak doneste kvítí!
Královnu zahrňte dary za její odvahu
jít mezi kmány
a shrnout závěsy
Okvětní lístky sypte jí na hlavu
Opilé pány...
Kati ať pověsí!
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba, CULIKATÁ
Komentáře (0)