Kdo jsme....
Anotace: a kam směřujeme?
Jako děti hráli jsme,
tu hru s pravidli....
Utvrzeni v tom,
že tak je to správně...
Dnes jako dospělý,
nevěříme ničemu a nikomu...
Snad jen sami,
v sebe...
A naše pýcha,
někdy zboří i to nejlepší....
V nás,
vždyť víš, sám.....
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: Oťas, Bíša, Danger, CULIKATÁ, Psavec, Gabrielle, Petbab, la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)