S výdechem doufám,
že se již nenadechnu,
že nenaleznu síly
S výdechem doufám..
S nádechem doufám,
že již vydechnu jen jednou,
že nenaleznu síly
S nádechem doufám..
Prý v blázinci je nejmíň básníků
prý - kdo tomu uvěří?
Mám raděj zalézt do kurníku?
Prý to mou touhu po životě prověří..
právěže tam je jich většina ... po světě kolují jen ti, co je ještě nechytili, nebo jsou na svobodě z kapacitních důvodů
19.11.2010 17:09:00 | drsnosrstej kokršpaněl