narozeninová
Anotace: ... mámě k narozeninám ... 18.11.2010 - Lourdes -
Sbírka:
SEDMPANY
černá nebo bílá
barva zvuku
tříštivá chuť
ranní pavučiny
kde kapky rosy
naznačily Tvůj příchod
krůpěj
křehká květina
nebo pomeranč
žíznivě zívá
po lásce
měsíční svit
pokládá k Tvým nohám
drahocenný poklad
život
dostala jsi
dala jsi
nikdy
nikdy
nikdy
láska Tvých nejbližších
v slunečních paprscích
i půlnočním dešti
přetrvá
*
Přečteno 533x
Tipy 40
Poslední tipující: Tichá Šárka, floreciente, šuměnka, Koprtinka, carodejka, Bíša, labuť, Noc17, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)