Nervozitka
Anotace: Myslím, že k tomuto "dílu" není třeba anotace - prostě uklidnění v nervózním trnutí před večerem :-)
Plazí se jak slova břitká,
kolem sladká nervozitka.
Sladká a kyselá,
smutná a veselá,
tělem chvějící,
krev vařící
a já, já nevím co s tou
nervozitkou udělám.
Je to vopruz,
je to prima,
slovem haluz,
moje rýma.
Cože? Moje rýma?
Ten rým věru není príma!
Co to se mnou mrcha dělá,
to jí baví, co se nemá.
Kazit mi tu rýmy, rýmou!
nevím jak a jím čaj s hlínou...
S touhle hrob si můžu kopat,
to jsem Bože věru dopad(l).
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: wendy.poezie, Cortina, la loba
Komentáře (2)
Komentujících (2)