JEN V MYŠLENCE SE TOULEJ....
Anotace: jen sám sobě....
Tvé stopy, kde tvá vteřina
když něco končí, tak i začíná
proč mlčet, když chceš řvát,
tak proč? proč se ale rvát,
není v tom naděje
a kroky v nich zraje,
je pravda z báje
neroztaje,
mlčení stačí,
lásek klam
jsou myšlenky,
co nepoznám....
nehledej, sebe se ptej,
stopy rýmu, ty však vzdej...
já vím a nezoufej.....
Jen v myšlence se toulej.....
Přečteno 286x
Tipy 24
Poslední tipující: jvacl, Bíša, labuť, PIPSQUEAK, Hazentla, Psavec, NikitaNikaT., Mbonita, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)