Anotace: vytvořeno podle návodu na dadaistickou báseň od Tristana Tzary... nehledejte v tom žádný smysl, ostatně co jiného je dadaismus :) Kdyby někdo chtěl ten návod, tak mu ho napíšu do komentářů, je to docela zábava :)
Sebevraždu popáleniny
Včera pěl pochodeň
Uhasili nářek
Bojuje ohořelé
Lidská zahradě tělo
Vyburcovaly domu