Stará známá
Věkoborec : impresse
na nároží třese se
a když vlna vzedme se
tak k oltáři ji donese
dýchejme, žijme, měňme se
věřme snům a bijme se
tvar však každé noblesse
propůjčí jen impresse
aneb: Man ist doch ein Augentier
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)