Přátelství utírá slzy jemnou mlhovinou pochopení.
Anotace: téma týdne přátelství
Přátelství utírá slzy jemnou mlhovinou pochopení.
Přátelství není nutné a přikázané vězení!
To srdce samo Ti to poví, Tvojí duši až napoví,
a přítelovo duše Tvé přátelství srdcem osloví.
Přítel veškerou snahu o pomoc náležitě ocení!
K přátelství nesmíme být vůbec ničím nuceni!
Přátelství Tě dělá štastným,
pozor bólí, když je zrazeným!
Přátelství je dvou různých duší zrození!
Snad i pro přátelství jsme byli splozeni!
Přečteno 493x
Tipy 28
Poslední tipující: Modrý Anděl, Kapka, Danger, Bíša, jedam, bobi bobie, Mbonita, labuť, Divoženka1, Giginka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)