I tak to někdy končí, ale zbav se ho, lháře.
Jden den konec - druhý den začátek - pěkné...
20.11.2010 17:03:00 | Elisha
Tak tohle na vlastní jsem kůži zažila
/ jak bys ten cirkus se mnou poznala /
lži co se učesaly, daly do gala
a varietní umělec se pak dal do díla!!
napsáno super / ty emoce a bezmoc
křivdu a to další moc dobře znám...
20.11.2010 11:59:00 | šuměnka
cas ..
meni nase vztahy
a take nase lasky
cas..
dela z nas vrahy
a sundava masky..
20.11.2010 08:27:00 | Bean