Život spisovatele

Život spisovatele

Anotace: Ať posoudí každý sám, já nebudu chválit ani soudit sám sebe. Každý autor má být sebekritický, i já jsem.

Sbírka: První květy

Těžký je úděl spisovatele,
těžký je úděl blázna.
Někdy je blaze a vesele,
jindy zas hrozná jsou rána.

Jednou je krásně, jednou zas ne.
Tak již to v životě bývá.
Ten kdo na světě uspět chce,
často oči pro pláč mívá.

Život je kolotoč vrtkavý,
který se pod nebem točí.
Jednou je k člověku laskavý,
jindy zas všechno mu zničí.

Pak marné jsou prosby,
životu těžko se poroučí.
Marné jsou nářky.
Když život chce tak tě vyloučí.
Autor Silver Waly, 20.11.2010
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, ZILA78, Niky88, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Napsáno dobře...
líbí se mi to.

20.11.2010 11:37:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel