SILY PŘÍRODY
Anotace: různost pohledu,i na vločku se dostalo
Jak nenávistné doteky
spletené v síti pavoučí
stokrát vykřičené pohledy
slzy ty nám poručí
Jak prázdné místo
místo stromu
jen v srdcích je zas čisto
a ptáci,netrefí už domů
jen najdu opuštěné hnízdo
a vítr se zas otočí
jen nefňukej moralisto
když básníkovy oči zapláčou
tady je tvé místo
jen vločka ukáže ,že v srdci je bílo
vím to svědomí se zastydělo
prázdná věta...
na konci světa....
že máme své důvody
....já jsem hříčka přírody.
Přečteno 333x
Tipy 35
Poslední tipující: Bíša, labuť, PIPSQUEAK, TetaKazi, Elisha, Bona, Kapka, Jiná, Mbonita, nejsembásník, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)