Oká
zaplietla som sa do siete
znároky
(vrece by mi nedalo dýchať)
aby som sa skryla pred svetom
alebo aby som dala svetu pokoj
na chvíľu
dúfajúc,že ma nikto neuvidí
že ani jeden pár očí
nebude na mňa hľadieť
omyl
zabudla som totiž
že oká siete
sa nikdy nezatvárajú
Přečteno 431x
Tipy 8
Poslední tipující: al-pacino, Lioness, Sladkalu, Bíša, James Libustka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)