Pomatená
Bolí to...
láme se..
zase je rozpolcená...
nedýchá..
jak zdá se..
není přípravená.
miluje..
koho však?¨sama to neví
nejde to
brání se..
v myšlenkách vaří se
křehce se jeví.
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, Gabrielle, Linzerka, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)